Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Personal’ Category

Anak Buahku

Ini anak buah saya, dia comel macam saya, tak percaya??cubelah tatap rupe saya,..haha

Hye Salam semua,.

Terlebih dulu Qayyum nak panjatkan kesyukuran ke hadrat Allah atas limpah kurniaNya. Memang Qayyum cukup seronok semenjak kebelakangan ni sebab terus-terusan di hujani berita-berita gembira,.yang utamanya antaranya seronok bila dapat kerja baru, then dapat tengok konsert M. Nasir percuma dan kali ni berita yang bukan saje menggembirakan diri sendiri malah satu keluarga sama-sama terima berita gembira ni, Qayyum DAPAT ANAK BUAH SULONG!!!,..YEAYYY!!!

Berita gembira ni Qayyum terima lebih kurang jam 4 petang masa keluar dengan Bos untuk selesaikan urusan pejabat, along SMS bagitau:


Along : Abang dah dapat anak, datang la melawat pukul 5 petang -8 malam

Qayyum : Tahniah!!! anak lelaki ke perempuan?

Along : Perempuan,.nanti ko datang la bawak kamera sekali.


Haha,.hepynye bile dapat tau,.Bos jadi orang pertama Qayyum bagitau,.balik kat opis pulak berita gembira tu  Qayyum sebarkan kat geng-geng opis,..haha,..memang jakun siket,.almaklum la anak buah sulong,..hehe,..masing-masing ucap tahniah,..Thanks semua. Qayyum memang jenis yang sayang dengan budak-budak,.kalau tengok paras rupe mungkin memang agak menggerunkan tapi hati mulus beb!!,..haha..sebelum ni asyik tatang anak budak sedara je,..sekarang dah ade anak buah sendiri abes la korang,..bakal aku anak tirikan lah!!haha,..(xde la aku still sayang korang laa, selagi comel la tapi,..keke) ….

Anak Buahku

Kat dalam opis tadi rase nak melompat-lompat balik cepat,.tapi urusan opis masih tak sudah,.kang lari awal kene pulak esok dengan kerja menimbun untuk urusan meeting,.haishhh,,.baik satle hari ni je,.walhal dalam hati nak je cabut tepat jam 5.15 petang tapi sudahnya balik jam 6++petang jugak,..lepastu balik kerumah mandi manda dulu,.yela depan anak buah kene la ensem-ensem,..bagi penampilan terbaik depan anak buah keke,..macam la die tau,..lepas siap berdandan ngan rebonding rambut & sembur-sembur perfume barang sebotol dua terus capai kamera dan start motor Yamaha R1 menuju PPUM,..Seronok betul sampai tersenyum sesorang atas motor sepanjang jalan,..xcited giler,.pulak tu sepanjang jalan rase macam semua trafik light semuanya hijau bila Qayyum nak lalu,..haha macam paham-paham je naluri hati yang gembira ni,..hehe,..syukur tepat-tepat azan Maghrib je sampai kat PPUM,.walaupun sesat turun naik tangga & lif tapi akhirnye jumpe jugak bilik wad tu,..sampai je wad tengok dah ramai kerumun katil kakak ipar Qayyum,..dari jauh Qayyum dah tersenyum then bila tengok baby tu lagi la tersenyum lebar dibuatnye,..Syukur semuanya selamat,.baby tu sepet macam mak die,.haha,..jambu macam pakcik die,.haha

Anak Buahku
Anak Buahku
Anak Buahku

Tahniah Along, Kak Rin, Mama, Ayah, Mila sebab korang dah naik pangkat,..korang dah jadi mak ayah nenek atok & makcik!!!,..syukur pada tuhan,..

Tengah-tengah malam ni tiba-tiba teringat arwah angah Al-fatihah untuk arwah,…

Nak tengok baby comel boleh klik kat SINI


ps: Sejuk redah hujan sepanjang balik ke Shah Alam tadi,..blrrrrrrrr,..


MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

Bertukar Status!!!!

DSC_7640

Ida Crew member Teater MIMPI UiTM Puncak Perdana

haha,..sory guys sebab tajuk agak menimbulkan kontroversi,.gambar kat atas tu xde kene mengena pun!!!haha,…gadis-gadis kat luar sana usah bimbang,..

Alkisahnye terlebih dahulu Qayyum nak mengucapkan setinggi-tinggi kesyukuran kehadrat Allah SWT atas limpah rahmatnya di sepanjang hidup 23++tahun atas muka bumiNya ni,.Qayyum bersyukur meskipun baru dalam dunia fotografi ni tapi telah menerima kepercayaan yang tinggi dari para pelanggan yang menyenangi hasil karya Qayyum dan tak lupa untuk sentiasa promote pada kenalan-kenalan,.moga Allah membalas budi anda semua.

Kenyataan sebenar tentang entry kali ni sebenarnya bermula hari Isnin depan Qayyum akan memulakan kerjanya sebagai pekerja di dalam bidang Perancangan Bandar. Tapi diharapkan para pelanggan dan pengikut setia Qayyum tak perlu risau,..niat untuk Qayyum bekerja sepenuh masa bukan untuk berehat dalam perkhidmatan fotografi apetah lagi nak meninggalkan terus,.sebab fotografi dah jadi sebati dalam diri. Niat dan tujuan utama Qayyum adalah bagi memperbaiki kelemahan dan mencabar kemampuan diri dalam dunia kerja sebenar selain menimba pengalaman dalam perniagaan. InsyaAllah pengalaman tu boleh dipraktikkan bila Qayyum mulakan perniagaan sendiri nanti dengan lebih sempurna daripada sekarang. Buat para pelanggan Qayyum akan terus penyediakan perkhidmatan fotografi untuk majlis anda. Jadi bermula minggu depan Qayyum ada cabaran baru untuk mengatur hidup dengan baik sebagai seorang Jurugambar dan Pekerja !!!!,..yang penting Kualiti!!!

Buat keluarga, kawan-kawan dan pelanggan yang menyokong dan mendoakan kejayaan, Qayyum ucapkan terima kasih & semoga Allah akan membalas jasa korang!!!!kalau mampu insyaAllah boleh belanje makan sorang-sorang secara beransur-ansur,..haha:))

HAFIZAN & AZRE’AH
DSC_0179 copy
LINE UP TEATER MIMPI UiTM PUNCAK PERDANA
4

MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

Couple Outdoor Photoshoot
hahahaha,..(bile taip macam ni agak-agak korang tau tak yang Qayyum happy??,..kalau x abaikan je,.:-( )

Sebenarnye entry ni macam edisi balas dendam bagi Qayyum demi membalas ke”enjoy”an yang tak dapat dirasai sepanjang lepak kat kampung dalam masa yang agak panjang,.dan yang seronoknye plan dari awal nak tengok Geng Upin & ipin seminggu seawal sebelum tarikh keluar wayang ternyata tak merugikan,.yang membuatkan teringin sangat nak tengok sebab semangnye Qayyum peminat setia budak gondol bedua tu dari siri pendek die lagi,.dan memang produksi dey all ni hebat dengan produk filem terbaik yang boleh jadi penyuntik pada animasi kat Malaysia ni,.dan hasilnye senang je nak digambarkan “super coolbak kate salah sorang dalam petikan priviu citer ni dalam TV,..“saya tak bagi bintang,saya bagi MATAHARI!!”,..tu la salah satu sebab Qayyum teringin sangat nak tengok,.orang nak kate jiwa katun ke,.ape ke,..janji best!!!,..

geng00

So then, sehari layan GENG,.Qayyum dipelawa Hafiz untuk shoot portraiture kat Tasik Perdana, KL..sama-sama join hari tu Bobz, Isz dan geng-geng Bobz yang kene palu bertalu-talu dengan  lens,..yela maybe masing-masing gian nak shooting macam Qayyum,.almaklum awal-awal ni kurang shooting,.so ni lah antara yang Qayyum shoot,.sebelum lupe thanks pada bobz sebab perkenalkan penggunaan effect lens hood berbintang-bintang dan ber’love-love’,..hehe,..kalau korang perasan effect tu menampakkan bentuk-bentuk pada bokeh seperti mana bentuk hood yang digunakan,..contohnye Qayyum pakai berlubang bentuk hood hati,…so hoyeh,.jom layan,..

Couple Outdoor Photoshoot Couple Outdoor PhotoshootCouple Outdoor PhotoshootCouple Outdoor PhotoshootCouple Outdoor PhotoshootKaren

*kredit to Hafizally

ps: Qayyum cukup cargas kalau duduk shah alam,.hari-hari ade je aktiviti,.g sane sini usung kamera je!!

MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

dsc_0544-copyblack

**kredit to Hafizally

Sebagai pembuka kata Qayyum dengan rendah dirinya ingin memohon pembaca dan juga rakan-rakan memberikan sokongan dan walaupun dengan hanya sebuah doa kepada saudara kita di bumi Palestin yang kini dihujani kekejaman Rejim Zionis,.hanya itu yang mampu Qayyum sumbangkan demi melihat nasib mereka terbela,.insyaAllah dengan berbekalkan doa Palestin akan sejahtera dan terlindung dari bencana rekaan dari Rejim Zionis dan sekutunya,.amin,.

a

Okeh,..(wah cam mapley plak)

kembali kepada keceriaan,.kali ni Qayyum nak kongsikan aktiviti hujung minggu yang sebenarnya perancangannya 90% adalah diluar perancangan asal seperti mana yang sepatutnya berlaku,.

kisahnye bermula bila Qayyum terima pelawaan Hafiz yang merancang mandi manda kat air terjun hari sabtu yang lepas,.erm,.dengan x berape sure Qayyum setuju(sebab takut ade last minute pye hal) then dipendekkan cerita lokasi yang dituju pada permulaan adalah Sungkai, Perak,.erm salah satu sebab Qayyum x berapa sure nak ikut antaranye sebab lokasi tu agak jauh tapi hafiz cakap:

———————————————————————————————————————————————–

Hafiz : Hek leh bukan ko yang drive, aku la yang drive

Qayyum: memang la doll, bukan  aku yang drive tapi esoknye aku ade job,.kang penat pulak,.

———————————————————————————————————————————————–

tapi lepas fikir & bincang diramalkan akan balik lebih awal,.so setujulah,.janji balik awal,.sebab rehat tu penting,.kang kepenatan susah pulak buat kerja,.mau ngantuk pulak,.hehe.

Jumaat, 9 hb Jan 2009 sehari sebelum piknik tu hafiz cakap nak jemput Qayyum & ajak tidur rumah die,.sebab risau terlewat bangun pulak sebab kene bangun awal & singgah 1-2 tempat nak pickup geng yang lain. Jadi malam tu Qayyum pun tidur la dengan lena atas tilam lipat2 yang super empuk kat umah Hafiz(yela Qayyum xde tilam jadi nikmat die terase sangat!!ahaha)

Sabtu, 10 Jan 2009 seperti yang dijanjikan kami pun gerak awal dalam 8 pagi untuk ke PJ pickup Aboy,.tapi sampai kat rumah die rupenye die x bangun lagi,..haishh,,..siut betul la,.patutlah call x angkat,.then rupe-rupenye die tak dapat join sebab ade janji dengan customer,.its ok Aboy next time la kite plan lain,..Then kami singgah KL pickup lagi 3 orang geng Mama & Irah dan jugak bf Mama (tatau nape hafiz gelarkan die cam tuh:)))..lepas tu dey all bagitau x jadi g Sungkai,.& destinasi ditukarkan ke Kemensah (bak kate Hafiz : apesal name die macam name makcik2,.haha,.makcik esah kot dalam fikiran die :))),..

Kemensah

Lepas berkumpul dengan geng2 yang lain kat Zoo Negara tu semua pun terus ke Kemensah,.tapi lepas je pusing2 kat situ sorang dari dey all cakap x best pulak,.haishh,..dah sampai baru cakap x best,.cis x18,..seterusnye die pun ajak g Ulu Yam,.die kate ” turun naik-turun naik bukit n sampai bayar RM 2″,.rupe-rupenye tempat tu masuk berbayar,..haishh,..ikut je la,..mane tau lagi best kan,..hehe,..aku jugak yang seronok,..lagipun bak kate hafiz bukan aku yang drive,..haha,.aku dengan lenggang kangkungnye pun setuju jela,..

Ulu Yam

Selamat sampai kat sane, kalau x silap Ulu Yam Wood tempat die,.barulah tau kenape die beriya2 sangat ajak ke situ,.memang best,.tak penah Qayyum nampak sungai yang syiok cam tu,.lepas setup tempat kitorang pun sental makanan yang geng2 dah sediakan,..erm sedapnye makan free,..haha,..sental je la,.orang dah buat,. lepas tu masing2 mandi manda, lepas mandi manda masing2 naik n plan nak makan balik,.maybe masing2 dah kelaparan,.

Time makan2 sorang dari dey all tibe2 ajak2 ayam ke Genting,..haish,..aku dak peduli,.aku ni numpang so buat duno je la,.rupe2nye masing2 respon & setuju nak g,.dari ramai2 tu sorang je x dapat join sebab ade komitmen lain,.haishh,..gile betul la dey all ni,.dah la memasing aku tengok pakai macam nak piknik tepi pantai dengan sua pendeknye,.dengan x berbaju sejuknye semua sental naik genting,..haha sebenarnye aku teruja jugak sebab x penah dalam hidup aku naik genting,.& sepanjang perjalanan naik tu aku tanye itu-ini pasal genting ni,..haha tak de beza macam budak2,.xcited..JAKUN betul la,..haha,..

dsc_0487-copyheadshotdsc_0544-copy

**kredit to Hafizally

Genting Highland

Sesampainye kat sane plan yang asal (sesaje naik n pusing2 then balik) berubah lagi,..haha,..betul2 giler diorang ni,..haha,..tapi syiok jugak,..then lepas bertingkat2 cari tempat park kami berjalan2 sekitar mall(aku tatau name die,.almaklum JAKUN),..n lepastu macam2 lagi plan2 luar dugaan jadi,.antaranye tibe2 pulak sorang dari dey all ajak beli tiket nak main indoor,..haishh,..aku xde duit cik kak,.memang hari tu duit zero,..takat nak jalan sampai bandung @ kemane saje pun xpe asalkan aku tak keluar duit,.tapi bab nak keluar duit masalah la beb,.cucuk ATM pun yang keluar resit je,.haha,.(duit xmasuk lagi) then dengan ehsan Hafiz payung aku,.so on je la..pendekkan cerita kitorang pun main Euro Express (mini roller coaster)sampai 2 kali, Bumper Car & Ferris Wheel,..haha,..rase2 nye dalam ramai2 yang datang geng kitorang ni la yang paling riuh hari tuh,..yela main reramai,.mau tak riuh,.jujurnye Qayyum sangat enjoy,.maybe nextime sental outdoor pulak,..sure gegar Genting dengan jeritan we all,..haha

dsc_0586-copy

**kredit to Hafizallydsc_0593-copydsc_0604-copydsc_0614-copy

Lepas penat main semua pakat balik n sental makanan yang masih berbaki mase piknik tadi,.n yang tak diduganye rupe2nye dey all nak piknik pulak kat kawasan parking kat area terbuka,..waaaa,…giler sejuk,..memang giler punye kepale,..haha,..pakat gigil reramai,..haha,.tapi ape2 pun yang pasti we all enjoy!!!,..thanks guys sebab same2 enjoy,.next time kite pakat lagi k,..maybe lepas ni pakat g Bandung on the spot pulak time lepak2 mapley,..mane tau,.sebab masing2 kepale giler,..haha,..

Yang pasti kami balik lewat malam & sekali luar dari plan asal,..so Hafiz dah kepenatan & sekali lagi pelawa tidur rumah die & janji tag aku untuk job keesokan harinye,..hehe,..Thanks Hafiz,..:-) sebab bagi aku peluang tidur lena atas tilam empuk lipat2 ko lagi,..

dsc_0648-copyblackdsc_0652-copydsc_0662-copy

ps: tak salah enjoy sekali sekala asalkan tak keluar dari batasan,.pandai2 bawak diri 🙂 enjoys

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

dsc_0350-copydsc_0430-copy
trivia : single n available 🙂

Read Full Post »

dsc_0480

**kredit to zuanphotography / cubaan me’nyah’kan diri

Ceh,..tajuk nak mengalahkan pujangga melayan jiwa-jiwa,..huh,.nyampah pulak,.

Hehe,.dengan ini Qayyum nak pecah rekod buat minggu-minggu sibuk ni dengan luang mase corat-coret sket dalam blog ni,.huh dah dikatekan hujung-hujung tahun,.maunye tak sibuk dengan job-job kawen,.habes pulak hujung tahun masuk ke awal tahun,.dan Qayyum luangkan masa seharian dan ‘dua-tiga’harian dengan proses melengkapkan editing album,.memang sibuk,.malahan sampai langsung tak perasan dah masuk ke tahun 2009,,.teruk betul,.tapi Qayyum tak lupa nak tetapkan azam buat tahun yang baru menjengah ni (baru mendenye),.nak jadikan cerita,dalam hidup ni Qayyum tak penah pun tau atau cube dengan sepenuh tenaga erti sebuah ‘azam’,.sebelum ni ape yang tau cume ‘azam’ dungun, air ‘zam-zam’, ‘zam’brota dan ‘zam-zam’ alakazam,…malang betul selame hidup 18 tahun,..ops,..23 dan hampir 24 tahun ni Qayyum tak berupaya nk miliki atau merealisasikan sebuah azam,.tapi kini mungkin pengertian sebuah azam makin dekat dengan diri ni,.mungkin kesedaran dari masa-masa yang lepas me’matured’kan diri ni,..cis x matured ke aku ni??,..

Dan menyentuh soal azam, tekad, wawasan atau yang seerti dengannya,.mulai tahun 2009 yang mulia ni Qayyum dah mulakan tekad dengan azam yang ringkas tapi berat sebenarnye,..”melengkapkan diri” sebut memang ringkas,.macam senang,.tapi cabaran sebenarnye bagi Qayyum,..ertikata lebih perinci biarlah Qayyum letak dalam hati je,.tak perlu nk cerita,.tapi semuanya menyentuh soal diri sebagai seorang anak, seorang manusia hamba Allah, seorang yang boleh digelarkan BUSYnesman, dan jugak seorang lelaki(maaf sebagai pakwe tak termasuk,.maklumlah kan Qayyum masih solo-molo,.haha,.meh isi borang)..

Yang pastinya dalam tahun 2009 ramai yang sok sek dari peringkat makcik-makcik yang jual ikan, yang hantar anak ke sekolah sampailah makcik dan pakcik tokoh-tokoh peringkat dunia ni tentang masalah kegawatan,.erm,.buat Qayyum tahun ni menjadi titik tolak dalam kerjaya Qayyum dalam bidang BUSYnes dan harapannya adalah kejayaan dan peningkatan,.jadi ape yang harus kita buat adalah doa dan usaha sebaik mungkin untuk elakkan diri dari dilanda gelombang GAWAT tuh,.insyaAllah masalah tu boleh diatasi,.fikirkan positif,.dalam tahun ni target perlu dicapai,..amin,.

Balik kepada soal kerja seharian ni,.aktiviti seharian x lari dengan benda yang berkait dengan tanggungjawab memuaskan hati para pelanggan yang pilih khidmat fotografi Qayyum dalam majlis besar mereka,.dan tiap-tiap hari kebelakangan nilah proses editing berjalan terus menerus,.meskipun mungkin bagi kawan-kawan serumah ni asik tengok Qayyum terbongkang tiap-tiap waktu dey all nak pegi keje,.aish,.mane tak nye kalau hari belum subuh selagi tu la kerja tak berenti,.sebab bagi Qayyum masa tu lah paling sesuai untuk proses editing,..(hmm kalau tahajud mesti dah banyak pahala),..tapi inilah cara dan jalan yang dipilih,.kerjaya fotografer bukan semudah ungkapan kat mulut je,.hehe,.mak aii puitis ayat,..

dan sampai saat ni proses editing masih lagi jalan,.ok lah pada semua selamat tahun baru!!!,.tetapkan tekad capai azam kalian,.

dsc_0448-copy

Zairul & Aiman | 13 Disember | Jasin Melaka |  Status – hampir siap dzahir-ummu

Dzahir & Ummu | 20 & 21 Disember | Dengkil Selangor | Status – proses pemilihan hafiz-peah

Hafiz & Peah | 26, 27, 28 Disember | Banting Selangor | Status – ambil nombor giliran dan duduk dikerusi,..:-)

Read Full Post »

a

yeay we all dah konvo(Qayyum sorok pointer sebab segan nak tunjuk,.hehe) Nasir salah seorang membe kamceng yang sebulu,..haha

YEAYYY!!!

syukur ke hadrat ilahi dengan rahmatNya Qayyum telah berjaya menjadi graduan UiTM buat kali keduanya,.kali pertama jadi graduan adalah pada konvokesyen diploma dan kini Ijazah Sarjana Muda,..

Qayyum penuntut Ijazah Sarjana Muda (kepujian) Perancangan Bandar & Wilayah,.yep,..perancang bandar,.tapi kecenderungan dan minat mendalam dah membawa Qayyum terus ke bidang berlainan dalam dunia sebenar,.iaitu kerjaya sebagai fotografi, kerana semenjak dari kecik lagi Qayyum sangat minat dengan seni yang juga atas pengaruh arwah angah Qayyum yang juga minat melukis,.

Meskipun sekarang Qayyum beralih ke bidang yang berbeza, namun Qayyum amat menghargai segala apa yang diperolehi sepanjang belajar di UiTM, khususnya di Fakulti Senibina, Perancangan & Ukur dalam bidang perancangan,..i’ll always miss u all,..kepada kawan-kawan rapat yang sama-sama jatuh dan bangun(hanya pelajar perancangan je yang tau jerih perit belajar di aliran ni),.pensyarah-pensyarah yang pernah mengajar,.dan semua kenangan-kenangan di zaman belajar dulu,..Ucapan penghargaan yang tak terhingga kepada keluarga Qayyum yang tersayang Mama, Ayah, Along, kak Reen, Mila dan tak dilupa arwah Angah yang sama-sama banyak memberi semangat dan pengorbanan sepanjang pengajian Qayyum,.syukur kini semua dah terlaksana,.Alhamdulillah

insyaAllah meskipun dalam dunia berbeza sekarang Qayyum mungkin tetap dekat dengan bidang perancangan..mane tau dapat keje gomen sok,..hehe. Tapi yang pasti Qayyum kini lebih selesa dengan bidang perniagaan sendiri,.lebih kepuasan dan lebih memberi banyak pengalaman,.biarlah Qayyum rasa semua tu dulu,.tapi tak disangkal Qayyum rindukan bidang perancangan bandar.

ok for u guys out there,.kat sini Qayyum nak share the moment sepanjang konvokesyen semalam yang sememangnya memenatkan,.tapi Qayyum tetap happy,..xspecially dengan u all guys!!!,…special thanks to my big bro sebab snap semua gambar ni..

ok guys,.sampai ketemu lagi!!!

dsc_0347-copy2

Qayyum dan family tersayang,.luv u all
(ayah tetap dengan pose zaman dolu-dolu,.xmo tengok kamera,.geram aku)
**kredit to Nasir Ramlidsc_0158-copy
Berkongsi kegembiraan dengan geng-geng seperjuangan,.muke-muke ni lah yang bakal membangunkan Malaysia nih,..yeahh we are cool maaa,..dsc_0274-copy
Antara geng-geng yang sempat di grap lepas majlis konvo,.masing-masing dah kemane dah,.ni je la yang ade,..haha will miss u alldsc_0342-copydsc_0252
Thank God dapat bergambar dengan lecturer-lecturer kesayangan (tapi dey all sayang Qayyum x eh,.hehe)
Dr Jamalunlaili (penyelia thesis yang cool), Tuan Syed(ketua program yang hensem) dan Dr Hafazah(lecturer yang sangat penyayang)hehe,..
thanks a lot 4 teaching me,..love u all

dsc_0257
hehe,.sempat promote label Qayyum kat lecturer tu,..alhamdulillah dey all suport even Qayyum keluar bidang,..hehe
dsc_0369
diantara geng-geng yang sempat jumpe,..sama-sama jatuh dan bangun
dsc_0235dsc_0382-copy-copy
ini le gaye lesu lepas konvo,..rambut pun dah serabai,..UiTM i’ll be missing u

Read Full Post »

Older Posts »