Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘photography’

Angah & Sasha

Hye Salam semua,

Tuan punya majlis kali ini adalah ‘Puan’ yang kecik molek dan ‘Tuan’ yang ‘ganteng’, Syasya dan Angah,.seronok dapat bekerja dengan pengantin berdua ni,.sebab family deorang ni best!!!, suasana pun mudah nak handle (almaklum kawasan JAWA!!) Syasya ni pulak memang sangat fotogenik-lah!!!, Angah pulak walaupun kurang suke bergambar tapi  sporting dan mudah nak di posekan!!!(+macho maa, mestilahh,.sebab tu sasha jatuh cinta!!),.dan yang paling seronoknye dalam majlis deorang ni ramai tul awek-awek manis,.yeahoo semangatlah kerja tuh!!..

Sentuh sikit mula cerita pengantin berdua ni begini:

Qayyum : Syasya, cerita la sikit camne korang boleh bercinte ni,..semua dalam bilik ni mesti nak dengar,.(satu bilik   sepakat gelak!!)

Syasya : Sebenarnye dulu start mase kat tempat keje

Qayyum : Korang satu tempat kerje ke dulu?(menyampuk!)

Syasya : Dulu die datang ofis handle mantainance aircond, mase tuh die kat bilik sebelah bilik Syasya,.dinding bilik pulak cermin so nampak la bilik sebelah..nampak la die jeling-jeling,..lepas tu Syasya gi bilik sebelah goyang tangge yang die naik tu,…..(masing-masing gelak besar dengar!!!)

Qayyum : oooo kirenye Sasha la start dulu,.

Syasya : Ha’a,.pastu Syasya mintak nombor telefon die dulu,…(sekali lagi satu bilik gelak besar !!!)

(sumber: mulut pengantin sendiri)


Hahaha,punyelah sweet cerite korang,..huishhh,..jadi berangan pulak Qayyum tibe-tibe ade awek datang nak mengorat,.haha,.tapi ape-ape pun korang memang ngam!!!dan tahniah sekarang korang dah sah jadi suami isteri,.ok lah macam janji Qayyum pada Syasya dan Angah malam ni Qayyum up sikit gambar untuk kasi panas line,.hehe yeahh…sekali lagi tahniah buat korang!!!!

Angah & SashaAngah & Sasha

Angah & Sasha

Angah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha

Angah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha
Angah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha

ps: Buat awek-awek disana Qayyum salam rindu buat korang~~~yeayy

komen dari syasya 09 April 2009:

good job bro.. tanz a lot.. nnti aku smpaikan slm ko kat sume dara2 kat uma aku ari tu eh…..

(Yeay!!!)

Klik di SINI untuk koleksi perkawinan Angah & Sasha

MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

dsc_0113-copy

dsc_0126-copydsc_0119-copydsc_0140-copydsc_0172dsc_0229-copydsc_0202dsc_0317dsc_0343qdsc_0463dsc_0460-copydsc_0446-copydsc_0358-copydsc_0399-copydsc_0434dsc_0398dsc_0420dsc_0392-copy

MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Read Full Post »

Majlis :Prom Night
Sambutan :Mimi & Erla
Tarikh : 23 November 2008
Lokasi: Duta Palm Resort, Rawang
Official Photog : Pupu
Tag Along : Qayyum & Hafiz

dsc_0085-copy

Pada 23 November yang lepas Qayyum berpeluang bekerjasama dengan kenalan fotografer bernama PUPU,..hehe,.yep comel giler name die,..job ini adalah sebuah event Prom Night dan juga farewell Party buat pasangan sahabat baik Mimi dan Erna sebab dey all akan berpindah ke sekolah Antarabangsa. Jadi majlis tersebut sebagai meraikan kejayaan dan ucapan perpisahan kepada rakan-rakan dey all atas usaha kedua ibu bapa mimi sendiri. Seriusly malam tu Qayyum, Hafiz dan OP malam tu, Pupu sangat enjoy dan seronok dengan ragam mimi dan erna serta rakan-rakan dey all , walaupun sangat penat!!,..hehe

hopefully you all akan happy dan berjaya di sekolah baru you all,..wish u all da best!!Atas permintaan, Qayyum up sikit gambar untuk tatapan u all,.layan ok,..zass

dsc_0128-copydsc_0149dsc_0171-copydsc_0190-copydsc_0233-copy

Read Full Post »