Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘qayyumphotography’

Angah & Sasha

Hye Salam semua,

Tuan punya majlis kali ini adalah ‘Puan’ yang kecik molek dan ‘Tuan’ yang ‘ganteng’, Syasya dan Angah,.seronok dapat bekerja dengan pengantin berdua ni,.sebab family deorang ni best!!!, suasana pun mudah nak handle (almaklum kawasan JAWA!!) Syasya ni pulak memang sangat fotogenik-lah!!!, Angah pulak walaupun kurang suke bergambar tapi  sporting dan mudah nak di posekan!!!(+macho maa, mestilahh,.sebab tu sasha jatuh cinta!!),.dan yang paling seronoknye dalam majlis deorang ni ramai tul awek-awek manis,.yeahoo semangatlah kerja tuh!!..

Sentuh sikit mula cerita pengantin berdua ni begini:

Qayyum : Syasya, cerita la sikit camne korang boleh bercinte ni,..semua dalam bilik ni mesti nak dengar,.(satu bilik   sepakat gelak!!)

Syasya : Sebenarnye dulu start mase kat tempat keje

Qayyum : Korang satu tempat kerje ke dulu?(menyampuk!)

Syasya : Dulu die datang ofis handle mantainance aircond, mase tuh die kat bilik sebelah bilik Syasya,.dinding bilik pulak cermin so nampak la bilik sebelah..nampak la die jeling-jeling,..lepas tu Syasya gi bilik sebelah goyang tangge yang die naik tu,…..(masing-masing gelak besar dengar!!!)

Qayyum : oooo kirenye Sasha la start dulu,.

Syasya : Ha’a,.pastu Syasya mintak nombor telefon die dulu,…(sekali lagi satu bilik gelak besar !!!)

(sumber: mulut pengantin sendiri)


Hahaha,punyelah sweet cerite korang,..huishhh,..jadi berangan pulak Qayyum tibe-tibe ade awek datang nak mengorat,.haha,.tapi ape-ape pun korang memang ngam!!!dan tahniah sekarang korang dah sah jadi suami isteri,.ok lah macam janji Qayyum pada Syasya dan Angah malam ni Qayyum up sikit gambar untuk kasi panas line,.hehe yeahh…sekali lagi tahniah buat korang!!!!

Angah & SashaAngah & Sasha

Angah & Sasha

Angah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha

Angah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha
Angah & SashaAngah & SashaAngah & Sasha

ps: Buat awek-awek disana Qayyum salam rindu buat korang~~~yeayy

komen dari syasya 09 April 2009:

good job bro.. tanz a lot.. nnti aku smpaikan slm ko kat sume dara2 kat uma aku ari tu eh…..

(Yeay!!!)

Klik di SINI untuk koleksi perkawinan Angah & Sasha

MOHD HAYYU ARRASYID SOBERON
Photographer
QAYYUMPHOTOGRAPHY
Tel/SMS : 019 6346383
Email/YM : differentcomfortable(at)yahoo.com

Mohd Hayyu Arrasyid's Facebook profile

Read Full Post »

Majlis :Pertunangan
Pasangan :Shefah & Shahrin
Tarikh : 26 Oktober 2008
Lokasi: Masjid Saidina Abu Bakar As Siddiq, Bangsar
Official Photog : Qayyum
Tag Along : a.G

Syukur alhamdulillah dikesempatan ini Qayyum dapat untuk kongsikan hasil kerja liputan QAYYUMphotography sepanjang majlis pertunangan pasangan dua hati Shefah dan Shahrin,.majlis yang dilangsungkan agak “grand” yang mana meskipun sebuah majlis melangsungkan ikatan pertunangan namun ianya dilangsungkan di Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq bersempena majlis pernikahan kakak pasangan perempuan yang dilangsungkan sejurus selesai majlis pertunangan Shefah ni,.thanks pada Shefah sebab memberi kepercayaan besar ke bahu Qayyum dalam merakamkan hari bersejarah beliau,.semoga kalian akan ke jinjang pelamin secepat yang mungkin,.amin,.

Khas buat tatapan Shefah dan Shahrin,.dan tak dilupa pada kenalan mereka, saudara mara,.jiran tetangga dan pengikut setia blog Qayyum, disini Qayyum kongsikan album mereka,.selamat menjamu mata,.:-)

page-1

page-3page-4page-9page-10page-11page-12page-14page-16page-17page-18page-19page-20page-21page-22


Read Full Post »

dsc_0732-copyQayyum xde kena pertalian darah dengan katun budak getah k

hye guys!!
salam dan salam sejahtera,.

hari sabtu yang lepas Qayyum dan geng-geng TT kecil-kecilan Shah Alam berpeluang untuk berBBQ di Tg Harapan,..yeah,..waktu tu memang Qayyum dah luangkan khas untuk berehat dan happy dengan kawan-kawan yela asik-asik kerja rutin mengadap skrin laptop je hari-hari mane tak tepu,.nak jugak berehat sambil-sambil cari idea yang hot-hot dan segar bugar..

so sebab tu Qayyum sanggup tolak job semata-mata dapat rest dengan kawan-kawan..hari tuh nampak sangat yang badan Qayyum ni kurang beriadah sebab tengah-tengah hari asik menguap je,..fuh,..stamina xde la tu,..bersenam? esok-esok lah,..haha

kepada kawan-kawan yang turut serta haritu thanks sebab sudi luang masa sama-sama. Hafiz, Akmal, Meor Fendi, Tom (aka Rosham Nor = Tomsham Nor haha), Isz, Dila dan jugak elmo walau datang lambat u all memang best.

ok guys,..have fun

dsc_0632-copy

dsc_0646-copy

dsc_0688

dsc_0665-copy

dsc_0678-copy

dsc_0682-copy

dsc_0685-copy

dsc_0711-copymasing-masing hairan kenapa ayam boleh bertukar jadi hitam..haha,..percubaan pertama rentung,..

Read Full Post »